T 0118-310121

Bewustzijnstraining Inner connection (basis)

💛Bewustzijnstraining (Basis) 💛
Connection with your inner self, awakening inner tools.

✅Een avond waarbij we gezamenlijk werken met diepe meditaties afgewisseld met oefeningen en visualisaties als helende reis door jezelf

✅De oefeningen met elkaar zijn er op gericht om meer in contact te komen met jezelf, inzicht te krijgen op je blokkades, overlevingen en overtuigingen en deze te transformeren.
Je leert contact te maken met je hogere zelf en je intuïtie. Te onderscheiden(liefde/angst) en meer te leven vanuit een hart gedragen bewustzijn ipv uit het hoofd om uiteindelijk meer in balans en harmonie te zijn met jezelf.

✅Wat komt o.a. aan bod:
✔Meditatie/visualisatie
✔Thema’s
✔Oefeningen gericht op bewustzijnsontwikkeling
✔ Inzicht in blokkades, overlevingen en overtuigingen
✔ Contact leggen met hogere zelf
✔Intuïtieve ontwikkeling
✔Contact met innerlijk kind (IK)
✔Onderscheidingsvermogen hart/hoofd
✔ Alles wat besproken wil worden.

De afgelopen jaren heb ik diverse trainingen gevolg op het gebied van bewustzijnsontwikkeling. Deze trainingen hebben mij zoveel gebracht dat ik dit graag wil overdragen aan andere. Het heeft mij dichter bij mezelf gebracht. Geleerd om vanuit het weten van mijn hart te leven. Mijn verbonden met het innerlijk kind( IK). Dit heeft mij krachtiger gemaakt van binnenuit. Ik bouw en vertrouw op mezelf, ik weet waar ik blij van wordt en wat mij energie geeft. Hoe dichter ik bij mezelf kwam hoe sterker ik mij voelde. En het voelt fijn en krachtig. Ik geef je de tools om hier ook mee aan de slag te gaan. Het kunnen kleine maar ook zeer grote veranderingen in je leven brengen. Het kan zintuigen openen en je prachtige ervaringen brengen. Maar het belangrijkste van deze avonden is om te genieten en te delen met elkaar.

✅Waarom kiezen voor bewustzijn
Dit kan allerlei redenen hebben. Sommige voelen de roep van binnenuit om dieper naar hun zelf te gaan kijken. Andere lopen tegen dingen aan in hun leven, relatie of werk en willen daar meer zicht op krijgen en weer andere worden geconfronteerd met burn-out of ander aandoeningen waardoor ze min of meer gedwongen worden naar hun eigen overtuigingen en gedragingen te gaan kijken.
Weer andere hebben moeite met de harde samenleving, hebben door hun grote inlevingsvermogen de neiging om zichzelf weg te geven en behoren daarbij tot de lichtwerkers ( bewust of onbewust).

✅Wat gaan we doen
We starten met geleide meditatie en van daaruit doen we kleine oefeningen met elkaar. De oefeningen zijn er op gericht om dieper in te gaan op jouw thema’s, blokkades, overlevingen en overtuigingen. We werken met elkaar en er zal veel uitwisseling zijn. Het samenwerken in en groep met gelijk gestemde versterkt elkaar enorm en geeft vele inzichten en erkenning. Je intuïtieve vermogen wordt vergroot en van daaruit een boodschap doorgeven of ontvangen zal ontstaan.
I am
I feel
I do
I love
I speak
I see
I know

✅Wat heb je er aan.
De training geeft je een enorm inzicht in jezelf, je patronen, je blokkades en waar ze vandaan komen.
Je wordt ” puur” geboren en dan wordt je rugzak als het ware vol gestopt met overtuigingen van je ouders (zonder oordeel) , je omgeving, je school en de maatschappij. Zoals hun denken dat het hoort. Uiteindelijk wordt je helemaal gevormd en je rugzak puilt uit. Dan komt er een moment dat je er genoeg van hebt om welke reden dan ook en ga je je rugzak legen en opnieuw bekijken. Wat hoort bij mij en wat niet, hoe wil k het. Dit ruimt heerlijk op van binnen, verdriet,pijn, boosheid krijgt weer de ruimte om te stromen en geeft lucht. Maar deze ruimte geeft ook weer een heldere verbinden met jezelf en je hart, waardoor je zelfverzekerder wordt, liever wordt voor jezelf en je omgeving, makkelijker in het leven staat en meer harmonie ervaart.
Het heeft mij rust en harmonie in mijn leven gebracht en mij van binnenuit sterker gemaakt en de spreekwoordelijke muurtjes doen afbreken.

🌞Je bent het waard om aan jezelf te werken. Liefs Londa🌞

 

✔Waar: Float Centrum Zeeland
✔Door: Londa Brouwer
✔Tijd:
✔Kosten:
✔Aanmelden: info@floatcentrumzeeland.nl

De training bestaat uit 7 bijeenkomsten

✅Data
niet beschikbaar

 

Er word momenteel gekeken of deze ook individueel gegeven kan worden.
Heb je hiervoor interesse laat het mij dan weten.

15 Responses to “Bewustzijnstraining Inner connection (basis)

 • Ben begonnen met deze fijne groep uit nieuwsgierigheid en om te leren dingen los te laten en m’n hoofd leeg te maken. Heb bij deze avonden veel geleerd vooral omdat je met gelijk gestemden zit leer je veel van elkaar onder de fijne begeleiding van Londa. Voor een ieder die meer in contact met zichzelf wil komen en het gevoel heeft dit eens te willen proberen zou ik het echt aanraden. Ben ook heel blij dat er voor onze groep een vervolg komt. Dank je wel je wel lieve Londa

 • fijne avonden waar je in heerlijke rust met gelijkgestemden kan werken aan je innerlijk, doordat ik met gelijkgestemden ben kan ik mij beter openstellen, omdat we hier allemaal zitten met dezelfde doelstellingen

 • Mooie avonden met fijne meditaties en verschillende begeleidende oefeningen. Intens en in een veilige omgeving mocht ik veel inzicht en kracht ontvangen. Verhelderende ervaringen heb ik gekregen. Het zijn erg waardevolle avonden waar ik rust vind en tijd voor mijzelf heb.
  Londa, thanks en fijn dat je verder gaat op dit pad!

 • Heerlijke avonden om in alle rust in een veilige ongedwongen sfeer aandacht te geven en te investeren in jezelf.

 • Jan Pijnenburg
  3 jaar ago

  geweldige liefdevolle groep en plaats om samen met begeleiding de reis naar binnen te maken. voel mij altijd welkom hier en de meditatie en oefeningen laten mij bewuster worden van mijzelf en anderen en mijzelf ont- wikkelen. de positieve liefdevolle begeleiding kan veel mooie dingen laten gebeuren en ik ben dankbaar hierbij te mogen zijn.

 • Een zeer interessante reis in jezelf aan de hand van erg leuke oefeningen en erg mooie meditaties.
  Een spiegels voor jezelf soms met dingen die je eigenlijk niet wil zien (of weten) en soms naar zaken die extra belicht mogen worden. Altijd met liefde en positiviteit. Top!

 • Deze cursus was erg leerzaam voor mij en heb een geweldig ervaring gehad. Had ik niet willen missen.

 • Wie ben ik ?

  Een lege huls volgestopt met meningen en gedachten van de mensen om mijn heen, afgevuurd in de maatschappij, doelzoekend, tot het moment dat je beseft dat de huls ooit leeg is geweest.

 • Fantastische cursus. Vond het geweldig.

Laat een reactie achter. Je email adres is niet zichtbaar.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *