T 0118-310121

Consulten

Consulten

 

 

 

 

Consult reserveren

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

8 Responses to “Consulten

 • Een mooie ambiance, warm welkom, vriendelijke integere kundige therapeut.
  Zeer de moeite waard,
  Innerlijk kind en flaot sessie. Heerlijk en prachtig.
  Ik kom weer!

 • Hetty Verzijlbergen
  10 maanden ago

  Een mooie ambiance, warm welkom, vriendelijke integere kundige therapeut.
  Zeer de moeite waard,
  Innerlijk kind en flaot sessie. Heerlijk en prachtig.
  Ik kom weer!

 • Combinatie Floaten en Bodyfocus

  Onlangs mocht ik de combinatie ervaren van 45 minuten floaten en daarna een bodyfocus sessie. Wat een bijzondere belevenis. Het floaten bracht me in een zalige ontspanning. Waarna ik open het avontuur van de bodyfocus sessie in kon gaan. Dankzij de warme en deskundige begeleiding van Londa kwam ik in een visualisatie snel bij oude patronen en onderdrukt verdriet. De herkenning en erkenning van deze last is enorm bevrijdend. Tijdens de sessie voelde ik letterlijk de kou uit mijn lijf stromen. Nu, een week later, lijkt het alsof er ruimte is ontstaan om vanuit meer warmte en liefde te leven en om vol vertrouwen nieuwe ervaringen tegemoet te treden. Ik had nooit eerder een bodyfocus sessie meegemaakt. Wist niet eens wat het precies was. Wat ik heb ervaren, is meer dan ik had kunnen bedenken.

 • Hoi Londa,

  De sessie innerlijk kind was ronduit fantastisch…. !! Je hebt mij laten zien wat mijn blokkades zijn, laten voelen en zien wat ik er mee moet doen. Laten ervaren hoe ermee om te gaan…!! Vol vertrouwen…. mijn emoties laten gaan, mijn lichaam “ontknoopt”…..
  Ben je erg dankbaar, hoop hiermee door te gaan…..
  Je zei: “ bedankt voor het vertrouwen” , ik zeg bedankt voor mijn innerlijk kind….!!!

 • Hallo Londa
  Wat was mijn body focus sessie bij jou een mooie ervaring. Zo letterlijk voelen in je lijf waar je op blokkeert, ontdekken wat de blokkade betekent en later door de visualisatie en aanraking de verandering voelen. Het heeft me veel opgeleverd. Weer een stuk snappen van mezelf / bewust worden en gelukkig ook nog het verminderen van pijn. Ik ben je erg dankbaar voor de behandeling en kom er zeker nog eens voor terug. Ik hoop ook dat je veel mensen hier verder mee kunt helpen. Succes ermee!!
  Groeten Marlies

Laat een reactie achter. Je email adres is niet zichtbaar.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *