T 0118-310121

Energetische sessie

Een Energetische sessie wat is dat nu precies?

Ervaar jij blokkades op je weg die je tegen houden om volledig te leven zoals je vanuit je hart zou willen. Om jezelf neer te zetten voor wie je echt bent? Ik bied je de veilige ruimte om samen te kijken naar de oorzaak middels een energetische sessie naar diepe inzichten en bewustwording, waardoor je anders in het leven gaat staan.
Je wordt liever voor jezelf en krachtiger van binnenuit i.p.v een muur bouwen waardoor je krachtig “lijkt” maar achter de muur totale onzekerheid ervaart.

Soms uiten de blokkades zich door lichamelijke klachten bv last van een knie , heup, schouder. Het lichaam geef een signaal af en laat je weten dat er iets niet loopt zoals het behoord te lopen. In dat geval blokkeert je jezelf zonder dat je daar bewust van bent. Door verschillende technieken kan ik de oorsprong achterhalen. Vaak ligt dit in een overtuiging door opvoeding of ervaringen/overleving in het leven. Of vorige levens. Eenmaal zicht hierop, wordt eigenlijk de vastgezette energie weer los gelaten.

In de sessie laat ik mij leiden en zal er altijd ontstaan wat er op dat moment voor jou mag ontstaan en noodzakelijk is. Je zit hierbij op een energetisch stoel “Urim Code
De Urim-Code is een energetische stoel met een sterk werkende Licht-matrix. Deze Stoel kan je helpen om je gezondheid en welzijn te herstellen door energetische blokkades op te heffen en inzicht te verschaffen in vaak oude belastende patronen op fysiek en ziel niveau. Info: Monique Timmers

Ik maak gebruik van de technieken die bij deze stoel horen maar zal ook gebruik maken van andere technieken die ik de afgelopen jaren heb geleerd.
Dit zijn: innerlijk kind werk, trance meditatie, bewustzijnstrainingen, chakra balancing, trauma healing, Biologika

Je (IK) innerlijk kind vraagt de aandacht om gezien te worden.
Wanneer het gezien wordt, wordt het steviger, stabieler en in balans. Net zoals dat zou gebeuren als we die aandacht, liefde en ruimte zouden geven aan onze eigen kinderen.

Een Energetische sessie duurt ongeveer 60 tot 90  minuten. en kost €75,00

 

 

 

60 – 90 min.  €75.00 

 

7 Responses to “Energetische sessie

 • Beste Londa,
  De sessie was bijzonder, intens en uiteindelijk aangenaam. Ik heb inzichten gekregen waar ik nu nog mee bezig ben. Daar ben ik heel blij mee. Ik kan nu verder.

  • Hoi Saskia
   Wat een mooi bericht en wat ben ik blij dat je er mee verder kunt. Het zijn intense processen die inderdaad nog lang voort duren.
   Voor vragen mag je altijd contact opnemen hoor, soms is een klein woordje genoeg.
   Dank en heel veel liefs en succes.

 • Londa is een zeer kundige, wijze, bevlogen een aangename vrouw. Als je werkelijke stappen wilt maken in emotionele ontwikkeling dan is dit een hele prettige en wezenlijke manier!

 • Lieve Londa,

  Vandaag heb ik de woorden gekregen om de bijzondere ervaring tijdens de sessie delen, maar met name de uitwerking die ik nu voel…
  Het ontvangen van licht, het voelen van ruimte en het deblokkeren. Was een wonderbaarlijke gewaarwordingen. Ook de interactie met jou… voelde ik jou, of voelde jij mij? Zo bijzonder en mooi. Het komen van de engelen en de engel die tussen ons in kwam zitten was een geschenk.
  Ik voel me op een of andere manier vrij en verlost, een week na de sessie. Ik ben…

  Liefs Rosa

  Deel gerust wat je wilt delen Londa 💝

 • Eind juni een intense en mooie sessie gehad, mijn tweede. In alle rust begeleid om tot een kern te komen van blokkades. Van daaruit in vertrouwen deze blokkades kunnen aanpakken. Londa, bedankt dat je me zo warm hebt begeleid!

Laat een reactie achter. Je email adres is niet zichtbaar.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *