T 0118-310121

Inner connection (advanced)

💛Bewustzijnstraining (Basis) 💛
Connection with your inner self, awakening inner tools.

Dit is een vervolg op de basis training waarbij er dieper op de thema’s en emotionele processen wordt ingegaan.
Enig inzicht op dit soort processen is dus wel noodzakelijk.

 

Een avond waarbij we werken met diepe trance meditaties af gewisseld met oefeningen en visualisaties .
De oefeningen met elkaar zijn er op gericht om meer in contact te komen met jezelf, je hogere zelf en je gidsen. In wezen activeer je je innerlijke tools om meer vanuit het hart te leven. Je leert om vanuit deze connectie informatie te ontvangen voor jezelf of voor de ander.

 

Wat komt o.a. aan bod:
– Trance meditatie
– Aarden
– Chakra’s
– Oefeningen gericht op bewustzijnsontwikkeling
– Contact leggen met hogere zelf en/of gidsen
– Verschil tussen denken en weten
– Oefenen met channelen/ mediumschap
– Contact met innerlijk kind
– Adem werk
– Trance dans
– Hart connection
– Alles wat besproken wil worden.

De afgelopen jaren heb ik diverse trainingen gevolg op het gebied van bewustzijnsontwikkeling. Deze trainingen hebben mij zoveel gebracht dat ik dit graag wil overdragen aan andere. Het heeft mij dichter bij mezelf gebracht. Geleerd om vanuit het weten van mijn hart te leven. Mijn verbonden met het innerlijk kind( IK). Dit heeft mij krachtiger gemaakt van binnenuit. Ik bouw en vertrouw op mezelf, ik weet waar ik blij van wordt en wat mij energie geeft. Hoe dichter ik  bij mezelf kwam hoe sterker ik mij voelde. En het voelt fijn en krachtig. Ik geef je de tools om hier ook mee aan de slag te gaan. Het kunnen kleine maar ook zeer grote veranderingen in je leven brengen, wees je daar bewust van. Het kan zintuigen openen en je prachtige ervaringen brengen. Maar het belangrijkste van deze avond is om te genieten en te delen met elkaar.

Waar: Float Centrum Zeeland
Door: Londa Becks
Tijd:
Kosten:
Aanmelden: info@floatcentrumzeeland.nl

 

 

In en veilige omgeving in contact komen met jezelf en de ander is magic

2 Responses to “Inner connection (advanced)

 • Dank je wel lieve Sien voor je mooie reactie. Heel fijn om jou in de groep te hebben. Lieve groet londa

 • Ik dacht, ik ga lekker een avondje ontspannen door middel van meditatie, en dat was ook zo.
  Leuk, gezellig, voelde vertrouwd.
  Ik de volgende keer weer, en weer, en weer en… ja hoor wat er toen gebeurde pfffft… was effe wennen na jaren barstte ik in huilen uit. De volgende sessie weer en weer…, wat een ervaring voor mij geworden is om nooit te vergeten.
  Ik zit al beter in mn vel, sta steviger en dit is nog maar het begin.
  Ben er wel achtergekomen dat er meer is tussen hemel en aarde.
  Bedankt Londa en de groep!

Laat een reactie achter. Je email adres is niet zichtbaar.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *